Interieuradvies nodig?

Interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren. Geen enkel smaak is hetzelfde, geen enkel huis is identiek. Wij luisteren, denken mee, creëren en adviseren u hoe het moet en vooral hoe het niet moet. Wij zijn van alle markten thuis, en het volgen van de laatste woontrends is onze passie.

In de winkel krijgt u uitgebreid interieuradvies. Dat is volledig gratis. U kunt gordijnstalen, behangboeken, vloerdelen en alle andere nodige stalen lenen. Wij helpen u met heel veel enthousiasme en kennis uw ideeën en dromen werkelijkheid te maken. Wij adviseren u wat kan en wat u beter niet kunt doen. Eerlijk advies dus. Om ons een duidelijk inkijk in uw woning te geven, is het handig om foto's en/of plattegronden mee te nemen.

Interieuradvies kan ook bij u thuis in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delft en Lansingerland. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding, afhankelijk van waar u woont en hoeveel tijd we aan ons advies besteden. Maar u krijgt er heel wat voor terug! Een verzorgde en duidelijke offerte en een visualisatie van het ontwerp met grote stalen en samples: alles is mogelijk. Al onze kennis, ervaring, creativiteit en enthousiasme brengen we mee naar uw huis. Zo helpen we u om uw ideeën en dromen werkelijkheid te maken. Dankzij ons bezoek kunnen we bepaalde situaties of mogelijkheden veel beter inschatten, en kunnen we u perfect vertellen wat u met uw interieur kan.

Inmeten van de woninginrichting:

Per 1 januari 2021 zullen wij voor het inmeten van de woninginrichting €50,00 in rekening brengen.
Deze dienen in de winkel te worden betaald tijdens het maken van de inmeetafspraak.
Indien u akkoord gaat met de offerte zal dit bedrag op de factuur in mindering worden gebracht.
Indien u grove maten meeneemt naar de winkel kunnen wij kosteloos een proefberekening voor u maken, gaat u hiermee akkoord dan worden er geen inmeetkosten berekend. Uiteraard kan dan naar aanleiding van het inmeten de maten en daarmee de prijs nog wijzigen.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor een afspraak. 

- Team Kok Wonen en Lifestyle -

© 2014 - 2021 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel