Meer interieuradvies?

Interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren. Geen enkel smaak is hetzelfde, geen enkel huis is identiek. Wij luisteren, denken mee, creëren en adviseren u hoe het moet en vooral hoe het niet moet. Wij zijn van alle markten thuis, en het volgen van de laatste woontrends is onze passie.

In de winkel krijgt u uitgebreid interieuradvies. Dat is volledig gratis. U kunt gordijnstalen, behangboeken, vloerdelen en alle andere nodige stalen lenen. Wij helpen u met heel veel enthousiasme en kennis uw ideeën en dromen werkelijkheid te maken. Wij adviseren u wat kan en wat u beter niet kunt doen. Eerlijk advies dus. Om ons een duidelijk inkijk in uw woning te geven, is het handig om foto's en/of plattegronden mee te nemen.

Interieuradvies kan ook bij u thuis in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delft en Lansingerland. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding, afhankelijk van waar u woont en hoeveel tijd we aan ons advies besteden. Maar u krijgt er heel wat voor terug! Een verzorgde en duidelijke offerte en een visualisatie van het ontwerp met grote stalen en samples: alles is mogelijk. Al onze kennis, ervaring, creativiteit en enthousiasme brengen we mee naar uw huis. Zo helpen we u om uw ideeën en dromen werkelijkheid te maken. Dankzij ons bezoek kunnen we bepaalde situaties of mogelijkheden veel beter inschatten, en kunnen we u perfect vertellen wat u met uw interieur kan.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor een afspraak. 
 

© 2014 - 2020 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel