Vouwgordijnen

Onze collectie vouwgordijnen bestaat uit meer dan 2000 stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. U heeft de keus uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden.

De mogelijkheden 

Stoffen 

De stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in uw interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kiest u eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. U maakt het helemaal af met bijpassende kussens op uw bank.

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kunt u uw vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening.

Wilt u meer advies, of gewoon even onze grote collectie stoffen doorkijken? Kom gezellig langs bij Kok Wonen en Lifestyle in Pijnacker.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel