Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als u van een strak en modern interieur houdt. U kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm. Stel zelf uw unieke paneelgordijn samen door verschillende stofkleuren te combineren. Kies uit ruim 350 mooie stoffen en kleuren.

De mogelijkheden 

Als roomdevider en kastdeur
Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van uw raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maakt u uw interieur bijzonder.

Houdt u van design?
Door uw paneelgordijn af te werken met een aluminium onderlat of baleinen in aluminium of hout, krijgt het een modern aanzien.

Combineren met rolgordijnen
Heeft u in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. Rolgordijnen zijn vaak beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft uw interieur één geheel.
 
Op maat gemaakt
Alle paneelgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in uw raam passen. Bij Kok Wonen en Lifestyle vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden. 

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel