Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen in iedere ruimte worden toegepast. Van transparante rolgordijnen voor de woonkamer tot verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer. 

De mogelijkheden 

Een rolgordijn die voldoet aan uw wensen is slechts in vier stappen uit te zoeken. Doordat wij veel verschillende stoffen, kleuren en patronen in onze collectie hebben is er voor iedereen een rolgordijn te vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Met keuzes als:

  • Transparantie: Licht doorlatend, transparant of verduisterend?
  • En wilt u daar nog een persoonlijk accent aan toe voegen?
  • En wilt u het bedienen door middel van een eindloos koord of elektrisch systeem?

Verduisterend of lichtdoorlatend
De collectie rolgordijnen van Kok Wonen en Lifestyle biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Uw eigen stijl
Geef uw interieur een persoonlijke finishing touch en maak uw rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak uw rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van uw rolgordijn zorgen voor een speels accent.

Screenstof: ideaal voor grote ramen
In onze uitgebreide collectie vindt u ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor 
grote raampartijen. De rolgordijnen met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen
Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat u ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.

Een rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. U kunt uw rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op uw draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft uw rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.
 
Dakramen
Rolgordijnen zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wilt u profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel