Houten Jaloezieën

Speel eenvoudig met licht door de houten lamellen te kantelen. Zo creëert u precies de sfeer die u wilt. Laat u inspireren door de mogelijkheden op deze pagina.

De mogelijkheden 

Handige functionaliteiten, exclusief en trendy
Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal geeft uw interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl.

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woont u aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft uw woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat u ook eenvoudig uw privacy bepaalt.

Persoonlijke twist
Maak uw houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met een ladderband in een donkere kleur, valt uw raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.Wilt u graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt uw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Keuze uit diverse lamellen
De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

• 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
• 50 mm, passend in ieder interieur.
• 65 mm, voor een robuuster effect.

U kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren. 

Bedienmogelijkheden
Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings.

Maatwerk
Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat uw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heeft u er het langste plezier van! Bent u geïnteresseerd in de houten jaloezieën? Kom dan voor meer informatie langs bij Kok Wonen en Lifestyle te Pijnacker.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel