Verticale Jaloezieën

Bepaal gemakkelijk de lichtinval. Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaalt u zelf gemakkelijk de lichtinval en sfeer. Ook voor bijzondere raamvormen zijn verticale jaloezieën zeer geschikt.

De mogelijkheden 

Uiteenlopende raamvormen
Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of u nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.
 
Creëer je eigen verticale jaloezie
De verticale lamel heeft een modern karakter. U maakt uw verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door uw jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.
 
Materiaal en lamelbreedtes
Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. U kunt uw jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.
 
Stof
Voor een zachte en warme uitstraling kiest u lamellen van stof. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.
 
Aluminium
Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Aluminium verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.
 
Kunststof
Daarnaast biedt de collectie u ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel