Eclips - Duo Rolgordijnen

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo-rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy.

De mogelijkheden 

Eindeloos variëren met duo-rolgordijnen
Het duo-rolgordijn kent drie verschillende standen.

  • open, voor vrij doorzicht
  • halfopen, voor gefilterde lichtinval
  • gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat u de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kunt u oneindig variëren met het licht. Als het duo-rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Van S tot XXL
Duo-rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: Smalle banen voor een subtiele uitstraling en brede banen voor een stoerder effect. 
 
Stoffen
U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in diverse kleuren. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Veel stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal dus als u duo-rolgordijnen met enkele rolgordijnen in uw woning wilt combineren.
 
Extra mogelijkheden
Duo-rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kiest u voor een verduisterende stof, dan wordt uw duo-rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Uw verduisterende duo-rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel