Duette's

De op maat gemaakte duette's zijn zeer geliefd. Een duette combineert exclusiviteit met een warme uitstraling en is geschikt voor vrijwel ieder raamtype en raamvorm. Duette's hebben, anders dan plissé's, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn en de hoge mate van isolatie door de honingraatstructuur. 

De mogelijkheden

Stoffen
De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen. Duette's hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft  de duette een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Tegenwoordig is er ook een duette van 45 mm die verkrijgbaar is in meer dan 800 kleuren. Deze zijn alleen in een lichtdoorlatende en verduisterende versie te verkrijgen. Een duette is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een duette biedt de perfecte oplossing.
 
Uitvoering vrij pakket/Top-Down
Kies voor de uitvoering vrij pakket of het Top-Down systeem om uw duette zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kunt u gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en vermindert u de inkijk.

EasyClick model 

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. Dit systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratieproduct zoals een plissé, duette of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame zelf wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst en is er ook in een Top-Down uitvoering. EasyClick is dé perfecte oplossing voor raamdecoratie in kunststof of aluminium kozijnen en voor schuine ramen en draai/kiep ramen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Twee in-één model
Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en geniet overdag van een natuurlijk lichtinval en ’s avonds van een complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!
 
Een leuke bijkomstigheid: met een duette bespaart u op uw energiekosten. Door de honingraatstructuur van de duette ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door uw duette dicht te laten, houdt u in de winter de kou buiten, en houdt u het ’s zomers koel in huis.
 
Maatwerk
Alle duette's worden voor u op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over de duette's of andere raamdecoratie? Bezoek dan onze winkel voor vakkundig advies.

© 2014 - 2022 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel