Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

U kunt bij Kok Wonen en Lifestyle op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL. iDEAL is een snelle en veelgebruikte methode van betalen. Het systeem van iDEAL koppelt u direct aan de veilige betaalomgeving van uw bank, via het internetbankierprogramma. U komt terecht in de beveiligde betaalomgeving van iDEAL. Kies uw bank en volg de aanwijzingen in het scherm om veilig en snel te betalen. Wanneer uw betaling is voltooid krijgt u de orderbevestiging met de details van uw bestelling te zien. De orderbevestiging ontvangt  u  tevens per e-mail wanneer u dit wenst

Via Paypal. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen zij ook uw aankopen!

Met Mister CashMister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

Via SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in elf landen beschikbaar. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Via vooraf betalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op IBANrekeningnummer NL89.RABO.01513.05.552 t.n.v. Kok Wonen en Lifestyle te Pijnacker onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 3 werkdagen (afhankelijk van uw bank) voordat een vooruitbetaling verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die bij ‘Levertijden’ vermeld staan.

Via cadeaubonnen, coupons of kortingscodes. Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje.

Via rembours. U kunt het totaalbedrag betalen aan de postbode die uw pakket bij u bezorgd. Let wel, dit bedrag dient u contant af te geven aan de postbode. Wanneer u dit bedrag niet kunt betalen zal de postbode het pakket weer meenemen. Het verzenden via rembours is alleen mogelijk binnen Nederland en kost € 15,95.

Betalen bij afhalenU kunt er ook voor kiezen uw artikelen bij ons in de winkel af te halen. Bij ons kunt u de bestelling dat direct contant of per PIN betalen.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel