Retournering

Retournering

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Mocht uw bestelling beschadigd of kapot zijn na ontvangst, kijkt u dan op de sub-pagina `garantie`.

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Een product dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat geretourneerd te worden en geen schade vertonen van gebruik van het product. 

Op enkele uitzonderingen na kunt u bij Kok Wonen en Lifestyle gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst in een deugdelijke verpakking terug. Wij verzoeken u het artikel te vergezelen van de originele factuur/pakbon met op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour.

Voor het retourneren kunt u hier klikken voor het retourformulier. 

Let op! Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen sturen wij u een e-mail met een ontvangstbevestiging. Vervolgens krijgt u het orderbedrag dat u aan ons heeft betaald, z.s.m. en uiterlijk binnen 30 dagen terug. Deze termijn gaat in op het moment dat u aangeeft de artikelen terug te willen sturen. De kosten voor het retoursturen van een order zijn voor rekening van de klant. 

Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met ons.

Uitzondering

Verzegelde of gesealde producten

Sommige producten worden gesealed voor veiligheids redenen ter behoud van het product. Voorbeelden hiervan zijn: de meeste Riverdale geurkaarsen en diffuser sets. Deze zijn dan ook niet te retourneren wanneer de zegel is verbroken, omdat u de kleur en geur duidelijk door en op de verpakking kunt zien staan.

Verkeerd artikel ontvangen

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, laat u ons dat zo snel mogelijk weten. U kunt binnen de termijn van 2 maanden, na ontdekking van het gebrek, de artikelen kosteloos retour sturen.

Voor het retourneren kunt u hier klikken voor het retourformulier. 

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen sturen wij u een e-mail met een ontvangstbevestiging. U krijgt de verzendkosten van de terugzending van het verkeerd geleverde artikel uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Vervangend exemplaar

Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen en verwerkt hebben, vervalt de betalingsverplichting voor het artikel of wordt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Plaats vervolgens weer een bestelling als u een nieuw exemplaar wilt.

© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel