Garantie

Garantie

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst of na normaal gebruik, verzoeken wij u deze zo snel mogelijk terug te sturen. Wij verzoeken u vriendelijk de originele factuur/pakbon mee te sturen en op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour te vermelden. U kunt het artikel versturen naar:

Kok Wonen en Lifestyle: Garantie
Stationsstraat 18
2641 GL Pijnacker

U ontvangt niet automatisch een vervangend exemplaar. Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De betalingsverplichting voor het artikel vervalt of het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening.

Het is vervelend als een artikel niet naar verwachting is. Kok Wonen en Lifestyle is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en neemt de verantwoordelijkheid ten aanzien van de garantie op zich. Voor vragen met betrekking tot een artikel kunt u ons raadplegen.

Verval van recht op garantie
De garantie komt te vervallen wanneer:

  • Er bij producten wijzigingen zijn aangebracht of wanneer er sprake is van materiële schade, verkeerd gebruik, reparatie door een niet-geautoriseerde dealer, verkeerd onderhoud of wanneer de producten voor andere doeleinden zijn aangewend dan dat het product bedoeld is.
  • Er sprake is van schade door ongelukken of rampen, zoals brand, overstromingen, aardbevingen, terrorisme, oorlog, vandalisme of diefstal.
  • Er sprake is van val-, vocht-, stoot- en/of drukschade.
© 2014 - 2023 Kok Wonen en Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel